Välkommen till BRF Damhandsken 3

FRUÄNGEN

karta Fruangenkarta Fruangen
karta Fruangen
Fruängen
Fruängen kombinerar lugn och grönområden med närhet till staden (15 minuter till Slussen med tunnelbana). 
Förorten erbjuder invånarna ett centrum med flera butiker, däribland två livsmedelsaffärer, en delikatess fiskhandlare, Systembolaget, två apotek och hälsokostbutik. Vidare finns ett flertal restauranger och caféer. Du hittar även ett bibliotek i centrum. BRF Damhandsken 3 ligger i nära anslutning till Fruängens centrum varifrån bussar och tunnelbana snabbt tar dig till både innerstan, Kungens Kurva och många andra platser. Med bil kör man enkelt ut på E4:an som snabbt kan ta en till stan eller andra äventyr. 
Stockholm subway fruangen 2005Stockholm subway fruangen 2005
Stockholm subway fruangen 2005
Fruängen i Stockholm
Styrelsens tips om mat i Fruängen

Långbro Värdshus i Långbro park är en White Guide restaurang som erbjuder både lunch, middag och helgbrunch. Under sommaren kan man även sitta under parkens träd.

Bakstugan i Västertorp och Fruängen erbjuder på sina två olika caféer riktigt bra fikabröd till förvånansvärt låga priser. Att semlorna utnämnts till de bästa i Hägersten 2015 är föga förvånande. Besök caféet i Västertorp måndag till lördag eller caféet i den nybyggda delen av Fruängen alla dagar. 

Erssons Fruängen är en trivsam affär som säljer fisk, skaldjur och andra delikatesser. Ät lunch eller en tidig middag på restaurangen eller köp hem en hel måltid färdig att värma.

Handgjort Stockholm har choklad och andra sötsaker i mängder. Styrelsen frekventerar butiken då någon medlem i föreningen ska belönas med choklad. 

Pizzeria Spader Dam är föreningens närmaste pizzeria.  

Mix Thai är en thailändsk restaurang som levererar schysst mat. Så enkelt är det. Hemsida har de dock inte men gatuaddressen är Doktor Widerströms Gata 1.

ICA Nära Älvsjö är ett alternativ till att handla i Fruängens centrum för dem som vill ha lite variation. Butikens utbud är stort och varierat.